Національний університет харчових технологій
Магістр (основа вступу - Магістр)
Спеціальність
181 Харчові технології
Назва пропозиції
Магістр, 181 Технології продуктів бродіння і виноробства, на базі магістра, заочна, небюджетна, додатковий
Освітня програма
Технології продуктів бродіння і виноробства
Факультет
Навчально-науковий інститут харчових технологій
Тип програми магістра
Освітньо-професійна
Форма навчання
Заочна
Курс зарахування
1 курс
Вид пропозиції
Небюджетна
Термін навчання
30.09.2021 – 28.02.2023 (1р 6м)
Термін подачі заяв
16.09.2021 – 23.09.2021
Ліцензійний обсяг
1
Обсяг на контракт
1
Вартість навчання за рік (контракт)
14500
Конкурсні предмети
1
0.25
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська)
≥ 100
2
0.75
Фахове випробування
≥ 100
1
Інші показники конкурсного відбору
Статистика заяв
1
Подано заяв
1
Допущено до конкурсу
140.8
Сер. бал
140.8
Мін. бал
140.8
Макс. бал
1
Зараховано на контракт
140.8
Мін. бал зарахованих на контракт

Конкурсні заяви

#
Статус
БК
ОД
КБ
Показники – Коефіцієнти – Предмети