Національний університет харчових технологій
Магістр (основа вступу - Магістр)
- Спеціальність
- 181 Харчові технології
- Назва пропозиції
- Магістр, 181 Технології продуктів бродіння і виноробства, на базі магістра, заочна, небюджетна, додатковий
- Освітня програма
- Технології продуктів бродіння і виноробства
- Факультет
- Навчально-науковий інститут харчових технологій
- Тип програми магістра
- Освітньо-професійна
- Форма навчання
- Заочна
- Курс зарахування
- 1 курс
- Вид пропозиції
- Небюджетна
- Термін навчання
- 30.09.2021 – 28.02.2023 (1р 6м)
- Термін подачі заяв
- 16.09.2021 – 23.09.2021
- Ліцензійний обсяг
- 1
- Обсяг на контракт
- 1
- Вартість навчання за рік (контракт)
- 14500
Конкурсні предмети
1
0.25
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська)
≥ 100
2
0.75
Фахове випробування
≥ 100
1
Інші показники конкурсного відбору
Статистика заяв
1
Подано заяв
1
Допущено до конкурсу
140.8
Сер. бал
140.8
Мін. бал
140.8
Макс. бал
1
Зараховано на контракт
140.8
Мін. бал зарахованих на контракт
Конкурсні заяви
#
Статус
БК
ОД
КБ
Показники – Коефіцієнти – Предмети