Національний університет харчових технологій
Магістр (основа вступу - Бакалавр)
- Спеціальність
- 181 Харчові технології
- Назва пропозиції
- Магістр, 181, Технології в ресторанному господарстві, заочна, фіксована
- Освітня програма
- Технології в ресторанному господарстві
- Факультет
- Факультет готельно-ресторанного та туристичного бiзнесу iменi проф. В. Ф. Доценка
- Тип програми магістра
- Освітньо-професійна
- Форма навчання
- Заочна
- Курс зарахування
- 1 курс
- Вид пропозиції
- Небюджетна
- Термін навчання
- 01.09.2021 – 28.02.2023 (1р 6м)
- Термін подачі заяв
- 22.06.2021 – 23.07.2021
- Ліцензійний обсяг
- 100
- Обсяг на контракт
- 100
- Вартість навчання за рік (контракт)
- 14500
Конкурсні предмети
1
0.3
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська)
≥ 100
2
0.7
Фахове випробування
≥ 100
1
Інші показники конкурсного відбору
Статистика заяв
15
Подано заяв
14
Допущено до конкурсу
149.3
Сер. бал
107.6
Мін. бал
188.6
Макс. бал
2
Зараховано на контракт
118.5
Мін. бал зарахованих на контракт
Конкурсні заяви
#
Статус
БК
ОД
КБ
Показники – Коефіцієнти – Предмети