Національний університет харчових технологій
Магістр (основа вступу - Бакалавр)
Спеціальність
181 Харчові технології
Назва пропозиції
Магістр, 181, Технології в ресторанному господарстві, заочна, фіксована
Освітня програма
Технології в ресторанному господарстві
Факультет
Факультет готельно-ресторанного та туристичного бiзнесу iменi проф. В. Ф. Доценка
Тип програми магістра
Освітньо-професійна
Форма навчання
Заочна
Курс зарахування
1 курс
Вид пропозиції
Небюджетна
Термін навчання
01.09.2021 – 28.02.2023 (1р 6м)
Термін подачі заяв
22.06.2021 – 23.07.2021
Ліцензійний обсяг
100
Обсяг на контракт
100
Вартість навчання за рік (контракт)
14500
Конкурсні предмети
1
0.3
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська)
≥ 100
2
0.7
Фахове випробування
≥ 100
1
Інші показники конкурсного відбору
Статистика заяв
15
Подано заяв
14
Допущено до конкурсу
149.3
Сер. бал
107.6
Мін. бал
188.6
Макс. бал
2
Зараховано на контракт
118.5
Мін. бал зарахованих на контракт

Конкурсні заяви

#
Статус
БК
ОД
КБ
Показники – Коефіцієнти – Предмети