Національний університет харчових технологій
Бакалавр (основа вступу - Молодший спеціаліст)
Спеціальність
181 Харчові технології
Назва пропозиції
Бакалавр, 181, Технології харчування, денна, 2 курс, нормативний, на основі ОКР/ОС, небюджетна
Освітня програма
Технології харчування
Факультет
Факультет готельно-ресторанного та туристичного бiзнесу iменi проф. В. Ф. Доценка
Форма навчання
Денна
Курс зарахування
2 курс
Вид пропозиції
Небюджетна
Термін навчання
01.09.2021 – 30.06.2024 (2р 10м)
Термін подачі заяв
14.07.2021 – 23.07.2021
Ліцензійний обсяг
5
Обсяг на контракт
5
Вартість навчання за рік (контракт)
21800
Конкурсні предмети
1
0.25
Українська мова
≥ 100
2
0.25
Іноземна мова
≥ 100
0.25
Історія України
≥ 100
0.25
Математика
≥ 100
0.25
Біологія
≥ 100
0.25
Географія
≥ 100
0.25
Фізика
≥ 100
0.25
Хімія
≥ 100
3
0.5
Фахове випробування
≥ 125
Статистика заяв
7
Подано заяв
3
Допущено до конкурсу
152.8
Сер. бал
151.5
Мін. бал
154
Макс. бал
1
Зараховано на контракт
151.5
Мін. бал зарахованих на контракт

Конкурсні заяви

#
Статус
БК
ОД
КБ
Показники – Коефіцієнти – Предмети