Національний університет харчових технологій
Бакалавр (основа вступу - Молодший спеціаліст)
- Спеціальність
- 181 Харчові технології
- Назва пропозиції
- Бакалавр, 181, Технології харчування, денна, 2 курс, нормативний, на основі ОКР/ОС, небюджетна
- Освітня програма
- Технології харчування
- Факультет
- Факультет готельно-ресторанного та туристичного бiзнесу iменi проф. В. Ф. Доценка
- Форма навчання
- Денна
- Курс зарахування
- 2 курс
- Вид пропозиції
- Небюджетна
- Термін навчання
- 01.09.2021 – 30.06.2024 (2р 10м)
- Термін подачі заяв
- 14.07.2021 – 23.07.2021
- Ліцензійний обсяг
- 5
- Обсяг на контракт
- 5
- Вартість навчання за рік (контракт)
- 21800
Конкурсні предмети
1
0.25
Українська мова
≥ 100
2
0.25
Іноземна мова
≥ 100
0.25
Історія України
≥ 100
0.25
Математика
≥ 100
0.25
Біологія
≥ 100
0.25
Географія
≥ 100
0.25
Фізика
≥ 100
0.25
Хімія
≥ 100
3
0.5
Фахове випробування
≥ 125
Статистика заяв
7
Подано заяв
3
Допущено до конкурсу
152.8
Сер. бал
151.5
Мін. бал
154
Макс. бал
1
Зараховано на контракт
151.5
Мін. бал зарахованих на контракт
Конкурсні заяви
#
Статус
БК
ОД
КБ
Показники – Коефіцієнти – Предмети